BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

CĂUTĂRI DISPERATE / ACTUALIZARE: Un copil de 11 ani este căutat de scafandri în balastiera de la Câmpulung la Tisa. Băieţelul a fost găsit, fiind resuscitat de mai bine de patru ore, dar a decedat (FOTO, VIDEO)

Căutări disperate la Balastiera Câmpulung la Tisa ale unui băiețel în vârstă de 11 ani. Se pare că acesta se scălda în locul amintit și a dispărut fără urmă. Alarma a fost dată de alți copii.

La fața locului sunt pompierii militari de la Sighetu Marmației dar și un echipaj de scafandrii de la ISU Maramureș.

 

Actualizare 1

Copilul a fost găsit şi dus la Compartimentul Primiri Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației, fiind resuscitat de peste 4 ore.

Din păcate, şansele sale de a trăi depind de gradul de afectare cerebrală si a tesuturilor urmare hipoxiei si hipotermiei, dar si de reactivitatea organismului, inclusiv faptul că a ajuns rapid la CPU.

Are șansa si prin faptul că a fost găsit de echipajul de interventie relativ repede, faţă de alte situatii. În zona respectivă adâncimea apei este de 5-6 m, debitul apei este mare si sunt curenți puternici.

Actualizare 2

Din păcate, cu toate eforturile colegilor de la CPU Sighet, copilul a fost declarat decedat la 19:07. Domnul să-l odihnească, iar părinților sa le aline marea durere.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: Un tâmplar din Maramureș a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Romuli

Vasile Dale

ŞOC ÎN BORŞA: Cadavrul unui bărbat, găsit la marginea unei păduri

Vasile Dale

Doi lupi în căutare de hrană pe Dealul Pietriș, lângă DN18B (video)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.