EvenimentTara Lapusului

COD PORTOCALIU: Localitatea Copalnic Mănăștur a fost lovită de o furtună violentă (foto/video)

COD : PORTOCALIU Valabil de la ora 17:00 până la ora 18:00 In zona : Județul Maramureş: Baia Sprie, Târgu Lăpuș, Șomcuta Mare, Copalnic-Mănăștur, Cavnic, Șisești, Dumbrăvița, Cupșeni, Cernești, Budești, Băiuț, Remetea Chioarului, Săcălășeni, Vima Mică, Coaș.

Se vor semnala : averse torențiale care vor cumula 35…40 l/mp, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, vijelie, frecvente descărcări electrice.

Iar furtuna a început. Localitatea Copalnic Mănăștur a fost lovită de o ploaie torențială violentă.

Cititorii noștri ne-au trimis imagini foto și video.

CU REPETIȚIE: O furtună violentă a lovit Suciu de Sus. A treia zi consecutivă (foto/video)

COD GALBEN DE INUNDAȚII: Valabil în data 19.06.2019, până la ora 24:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce în continuare scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Tisa – afluenții mici aferenți sectorului aval S.H. Sighetu Marmației, județul Maramureș.
În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.

Se impune urmărirea evoluţiei situaţiei hidrometeorologice în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă şi poluări marine în zona costieră”.

Te-ar putea interesa si

APEL FALS: Sancţionat contravenţional după ce a sesizat o tâlhărie care n-a fost tâlhărie

Vasile Dale

Filmul teribilei crime din Satu Mare: Autorul a fost audiat chiar la locul tragediei și este chiar zugravul care sunase la 112 (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Deputații de Maramureș, Florin Alexe și Călin Bota i-au cerut ministrului Tanczos Barna control pe Valea Vaserului. Surse – este vizat Ocolul Silvic Vișeu de Sus (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.