BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

DISPERARE DE PARINTE: Ce spune mama copilei de 7 ani impuscata la Poienile de Sub Munte. Soferul care nu a oprit la semnalele politistilor a fost internat pentru expertiza psihiatrica

O urmărire cu focuri de armă s-a încheiat dramatic în Maramureş, joi seara. O fetiţă a fost împuşcată accidental în picior de poliţişti, în timp ce aceştia îl somau să oprească pe şoferul maşinii în care micuţa se afla. Erau împreună cu sora şi unchiul copilei de 7 ani. La volan se afla prietenul unchiului, un tânăr de 23 de ani, suspect de contrabandă cu ţigări.

După incident, individul a abandonat maşina şi a fugit. Copiii au fost găsiţi într-o casă, iar bărbatul, la scurt timp, într-o livadă. Poliţiştii au descoperit că fetiţa era rănită de un glonţ, la un picior, şi i-au acordat imediat primul ajutor.

O salvare a dus-o la Vişeu, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean din Baia Mare, acolo unde a venit şi mama micuţei.



Tânăra mamă plângea şi a spus că îi va da în judecată pe poliţişti: „Au tras cu glonţul în maşină şi au dat peste copilă. Copiii au stat la mama, am zis să vină acasă. Şi fratele meu minor a luat un şofer cu permis şi Jeep-ul nu era înmatriculat. Când au văzut că poliţia vine peste ei, s-au speriat şi au fugit. Au tras cu gloanţele şi nu se opreau. Şoferul era prietenul fratelui meu. A fugit că nu era maşina înmatriculată, nu avea acte. Maşina e peste tot lovită de gloanţe. Să îi las aşa? îi dau în judecată. Dacă îmi omora copilul!? Zice că nu o doare nimic, nu am văzut piciorul, că e pansat. Mi-au zis la Vişeu că nu este grav”.

În maşină, în afara fetiţei de 7 ani, rănită, se mai afla sora ei de 5 ani şi unchiul lor, 16 ani.

Din spusele mamei şi ale altor martori, şapte gloanţe au atins maşina în care au tras poliţiştii. Cele două fetiţe se aflau pe bancheta din spate a automobilului.

Șoferul in varsta de 23 de ani, a fost internat la spital in vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.
Zice politia

Citeste si EXCLUSIV: POLIȚIȘTII AU VRUT SĂ OPREASCĂ O MAȘINĂ DE TEREN CU FOCURI DE ARMĂ, DAR AR FI ÎMPUȘCAT O FETIȚĂ DE ȘAPTE ANI LA POIENILE DE SUB MUNTE (GALERIE FOTO)

IPJ MARAMUREȘ CONFIRMĂ PENTRU BAIAMARE24.RO! TREI MINORI ABANDONAȚI DE ȘOFERI. FETIȚA ÎMPUȘCATĂ

INCIDENT POIENILE DE SUB MUNTE: CUM A FOST INGRIJITA FETIȚA IMPUSCATA PANA LA SOSIREA SMURD-ULUI (FOTO, VIDEO)

Te-ar putea interesa si

ABSOLVIRE: Cu 9.90, moroșeanca Adriana Bodiș este șeful promoției de agenți de poliție (FOTO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Grav accident rutier la Oarţa de Jos. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Jibou (actualizare)

Redactie

FOTO: Impact între două mașini pe DN18 la Borșa. Motociclist căzut pe carosabil la Buzești

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult