BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: O motociclistă din Satu Mare a lovit o mașină, apoi a zburat în alta pe contrasens (ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi după amiază pe starda Câmpului din Baia Sprie.

Din primele informații se pare că o tânâră în vârstă de 31 ani din municipiul Satu Mare, care conducea o motocicletă nu a păstrat distanța regulamentară față de un autoturism condus de către o tânără de 24 ani din Șișești care circula în fața sa.

Aceasta a oprit autoturismul pentru a efectua un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o strada laterală.

Motociclista nu a reușit să frâneze la timp și a intrat în coliziune cu partea stânga spate a autoturismului. Apoi motociclista a pătruns pe sensul opus de circulație unde intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un băimărean de 55 ani.

În urma accidentului conducătoarea motocicletei a suferit leziuni corporale. Aceasta a fost preluată de echipajele medicale și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu multiple traumatisme la nivelul membrelor superioare și inferioare.

Șoferii au fost testați rezultatul fiind negativ. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

O sătmăreancă de 31 de ani, care conducea o motocicletă pe strada Câmpului din Baia Sprie, nu păstrează o distanţă regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, iar în momentul când conducătoarea auto, o tânără de 25 de ani, din Şişeşti, opreşte autoturismul pentru a efectua un viraj la stânga pe o stradă laterală, are loc un impact între cele două vehicule. Motocicleta este proiectată pe sensul opus unde intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un băimărean de 55 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei motocicletei, care a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul ambulanţei sosit la faţa locului, după care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă ”Constantin Opriş” Baia Mare, unde a rămas internată. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate şi mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri.

Te-ar putea interesa si

IONEL BOGDAN, președinte CJ Maramureș: ”Începem șantierul pentru realizarea pasajului suprateran de lângă Italsofa din Baia Mare!”

Vasile Dale

TREBUIE RĂBDARE: În Vama Petea, timpi de așteptare foarte mari. Vezi ce a pățit un șofer (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV – Preotul din Ungureni a urcat băut la volan și a provocat un grav accident rutier la Târgu Lăpuș (video șocant cameră supraveghere)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.