BREAKING NEWSEveniment

EXCLUSIV – „BUZĂ” a comis-o din nou! Spărgătorii prinși la Seini află astăzi dacă sunt arestați preventiv (FOTO)

buzaIeri, 5 mai 2017, vă anunțam ca pe raza orașului Seini, polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș au pus mână pe o bandă de spărgători de locuințe care acționa în mai multe municipii din România: Iași, Oradea și altele. 

Cei trei suspecți au fost imediat încătușați de polițiști iar după audieri s-a decis reținerea acestora pentru 24 de ore. Conform surselor noastre, în cursul acestei zile, indivizii care ar fi creat prejudicii importante, vor fi prezentanți în fața magistraților maramureșeni cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Cine este unul dintre suspecți?



accident-recea-5Unul dintre cei trei suspecți încătușați este un cunoscut al polițiștilor maramureșeni. În 16 august 2012, băimăreanul Florin L a condus un autovehicul de pe teren pe DN1C iar în zona localității Recea a promovat un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane și averierea a trei autovehicule.

accident-recea1Imediat după accident, băimăreanul a plecat de la locul accidentului. Spre finalul anchetei desfășurate la fața locului de către polițiști și-a făcut apariția iubita acestuia, care a declarat că a condus autovehiculul de teren.

Două zile mai târziu, pe 18 august 2012, în urma analizării probelor, polițiștii au stabilit cine a condus de fapt vehiculul: Florin L. În consecință, pe numele acestuia polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă, refuz de recoltare de probe de sânge. Pe numele iubitei lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de fals în declarații.

tinerii-din-bmw-x5spargatori locuinte seini 6Sa mai spunem si că “Buză” ar fi vrut sa scape basma curată la momentul respectiv deoarece pe numele acestuia judecătorii maramureșeni au dat o hotărâre într-un alt dosar: un an și ceva de închisoare. E drept, avocatii lui “Buza” au declarat recurs.

Rămânem de văzut ce se va întâmpla în acest dosar în care Buză și ceilalți doi suspecți vor fi prezentanți pentru luarea măsurii de arestare preventivă.

Vom reveni.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII DIN MOMENTUL ÎNCĂTUȘĂRII SUSPECȚILOR,

Te-ar putea interesa si

VIDEO ÎNGROZITOR: Câine legat cu lanţul şi lovit cu lopata de un tânăr de 19 ani din Chelința (actualizare)

Redactie

TRAGEDIE LA ARDUZEL: Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie

Vasile Dale

BORŞA: Prima competiție internațională de schi alpin organizată în nocturnă din România. Două românce pe podium

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult