BREAKING NEWSRecomandate

Tupeu infracţional: Cazul prezentat pe www.vasiledale.ro a ajuns pe masa poliţiştilor. Astăzi vă prezentăm poza suspectului (FOTO)

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii a două infracţiuni de abuz de încredere, după ce două persoane au reclamat faptul că au rămas fără bunurile pe care încercau să le vândă. Cazul a fost prezentat pe www.vasiledale.ro în urmă cu două zile. Tot atunci am aflat şi cine ar fi persoana suspectă. Am decis să publicăm fotografia suspectului. Conform contului de facebook acesta ar fi din Ploieşti şi este însoţit de o tânără. Dacă îl vedeţi prin Baia Mare vă rugăm sunaţi de urgenţă la 112.

Ieri, 19 iulie, la interval de jumătate de oră, sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare s-au prezentat doi tineri care le-au relatat poliţiştilor două situaţii asemănătoare. Tinerii, unul în vârstă de 19 ani, altul în vârstă de 29 de ani,  s-au întâlnit fiecare cu o persoană necunoscută pe terasa unor localuri din municipiu pentru a-şi vinde telefoanele mobile. În ambele cazuri, persoana necunoscută a invocat faptul că ar dori să-i arate telefonul şi prietenei lui care se află în local, şi a reuşit să dispară fără să fie observat de victime. Prejudiciul estimat este de 1650 de lei, respectiv 900 de lei.

Poliţiştii desfăşoară investigaţii pentru identificarea persoanei/persoanelor bănuite de comiterea faptelor şi pentru recuperarea prejudiciului.

ATENȚIE MARE: Un adolescent din Baia Mare a vrut să își vândă telefonul, însă a rămas fără el

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Polițist de la Rutieră de pe Valea Izei acuzat că ar fi participat la o vânătoare de mistreț printr-o metodă interzisă în perioada de gestație (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENT TERIBIL: IMPACT VIOLENT INTRE UN AUTOTURISM SI UN TIR. O FEMEIE INCARCERATA PE DN1C (VIDEO)

Vasile Dale

PRELUARE SIGHET247 / ANCHETĂ DE AMPLOARE LA POLIȚIA SIGHET: O agentă suspectată că și-a scos concediu medical, dar de fapt a plecat în vacanţă în Canada

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.