BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

URMARE ACCIDENTE: CAUZELE ACCIDENTULUI DIN VISEU – ALCOOLUL SI VITEZA. LA BORSA – NEADAPTAEREA VITEZEI (FOTO/VIDEO)

Politistii maramuereseni au stabilit primele concluzii ale cercetarilor efectuate in cele doua accidente grave produse ieri dimineata pe raza judetului Maramures, la Viseu de Jos, respectiv Borsa.

In cazul de la Viseu de Jos, in care un politist de frontiera, pasagerul pe scaunul dreapta fata intr-un autoturism BMW, si-a pierdut viata, politistii au stabilit: conducatorul auto in varsta de 25 de ani, din Viseu de Sus, a consumat bauturi alcoolice inainte de a urca la volan. Etilotestul a indicat o valoare mai mare de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. O alta cauza a accidentului a fost cea a neadaptarii vitezei la conditiile de drum, in curba deosebit de periculoasa la dreapta. Conducatorul auto a pierdut controlul volanului a lovit un podet din beton, de unde a fost proiectat intr-un gard din beton iar apoi l-a proiectat pe plafon pe partea carosabila. Politistul de frontiera a decedat pe loc iar cel de la volan a ajuns la spital, fiind in afara oricarui pericol.

CITESTE AICI SI:

Tragedie la Viseu: Un mort si un ranit dupa ce un BMW s-a facut praf (foto/video socant)

In cazul accidentului de la Borsa, politistii au stabilit faptul ca un sofer in varsta de 24 ani din Moisei nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului soferul vinovat, celalalt sofer in varsta de 54 ani din Borsa, precum si sotia acestuia in varsta de 49 ani, au fost raniti fiind transportati la spitalul din Borsa. Tanarul din Moisei a fost transferat la Spitalul Municipal Baia Mare. In cazul acestuia politistii nu l-au putut testa, insa i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Celalalt sofer a fost testat rezultatul fiind zero. Pe numele moiseianului a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

IMAGINI VIDEO AICI:

ACCIDENT GRAV: O PERSOANA INCARCERATA SI DOI RANITI DUPA CE AU INTRAT CU MASINA IN STALP LA BORSA (FOTO/VIDEO)

CITESTE AICI SI:

CONTINUARE TRAGEDIE: POLITIA DE FRONTIERA IN DOLIU – PASAGERUL DECEDAT LA VISEU ERA POLITIST (FOTO-VIDEO)

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Bătrân paralizat, abandonat și lăsat să îl mănânce viermii de viu (FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA OARTA DE SUS: UN BARBAT IMOBILIZAT A MURIT INTR-UN INCENDIU VIOLENT

Vasile Dale

VIDEO: Haită de lupi, filmată de un șofer pe ulițele unui sat din Maramureș, la poalele munţilor Ţibleş

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.