BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TOT IN MISIUNE? TOT IN MISIUNE? POLITISTII SIGHETENI SI-AU LASAT MASINA IN MIJLOCUL INTERSECTIEI O JUMATATE DE ORA (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Seria fotografiilor si imaginilor video primite de la cititorii nostri in care sunt surprinse instantanee cu autospecialele politiei maramuresene parcate total aiurea continua! Veti spune ca avem ceva cu politistii! Nici vorba despre asa ceva. Insa nu putem ignora ceea ce cititorii nostri spun. Cineva trebuie sa le asculte pasurile.

Daca politia rutiera Baia Mare a parcat pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilitati pentru ca erau in misiune, daca unui alt echipaj al Politiei Baia Mare i s-a spalat autospeciala GRATIS in timp ce era tot intr-o misiune pe strada Scolii, iata ca de aceasta data primim fotografii realizate astazi in municipiul Sighetu Marmatiei.

Un cititor al nostru a surprins echipajul politiei rutiere, dupa cum sustine acesta, lasat de izbeliste in mijlocul intersectiei strazilor Traian cu strada Basarabia din Sighetu Marmatiei.

Aceasta sustine ca masina a ramas abandonata timp de o jumatate de ora, ingreunand traficul rutier in zona.

Ce misiune o fi avand oamenii legii ramane sa ne spuna conducerea IPJ Maramures care asa cum sustine in alte puncte de vedere „ii asigurăm pe toţi cetăţenii judeţului Maramureş că vom răspunde prompt la toate sesizările lor, astfel încât activitatea poliţiştilor maramureşeni să fie reflectată/percepută în mod obiectiv. Corectitudinea acţiunilor profesionale ale poliţiştilor constituie o preocupare permanentă a conducerii inspectoratului”.

ACTUALIZARE – PUNCT DE VEDERE IP MARAMURES

Urmare a articolului de presă din data de 27.04.2018, vizând staţionarea unei autospeciale M.A.I. pe un drum public din municipiul Sighetu Marmaţiei, vă comunicăm că au fost realizate verificări punctuale, în urma cărora poliţistul în exploatarea căruia se afla autospeciala respectivă a fost sancţionat contravenţional, conform art. 143 litera a din Regulamentul pentru aplicarea OUG nr. 195/2002, respectiv art. 100, alin. 2 din O.U.G. nr. 195/2002.

Vă mai informăm că la nivelul instituţiei noastre sunt în curs de derulare demersuri specifice menite a conştientiza întregul nostru corp profesional în legătură cu necesitatea respectării regulilor stipulate în legislaţia şi procedurile de lucru în vigoare privind utilizarea autospecialelor de serviciu.

Aşa cum am precizat şi cu alte ocazii, îi asigurăm pe toţi cetăţenii judeţului Maramureş că vom răspunde prompt la toate sesizările lor, astfel încât activitatea poliţiştilor maramureşeni să fie reflectată/percepută în mod obiectiv.

Corectitudinea acţiunilor profesionale ale poliţiştilor constituie o preocupare permanentă a conducerii inspectoratului.

https://www.vasiledale.ro/2018/04/27/tot-in-misiune-tot-in-misiune-politistii-sigheteni-si-au-lasat-masina-in-mijlocul-intersectiei-o-jumatate-de-ora-galerie-foto/

CITESTE SI:

PUNCT DE VEDERE / ACTUALIZARE – Ce spun reprezentanţii IPJ despre maşina parcată pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. Echipajul de poliţie la care faceţi referire se afla în executarea atribuţiilor de serviciu, spune IPJ Maramureş

CITESTE SI:

PE STRADA ŞCOLII / ACTUALIZARE: Spălătorie de maşini improvizată de poliţişti în mijlocul străzii. Punctul de vedere al IPJ Maramureş (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – Jaf în stil mare, în Maramureș. Hoți de combustibil, surprinși de o cameră de supraveghere în timp ce golesc rezervoarele unor utilaje de deszăpezire din Maramureș și Satu Mare

Vasile Dale

INCIDENT LA SIGHET: Un bărbat s-a lovit la cap după ce a căzut de pe bicicletă în centrul municipiului

Vasile Dale

VIDEO: 136 de sancțiuni în valoare de 382.890 lei aplicate de echipajele MApN

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.