BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

IN MARAMURES NE ASCUNDEM DUPA DEGET: Fenomenul „Zombie” în România: Ce au consumat de fapt tinerii filmaţi în agonie pe străzi, în mai multe orașe din ţară (Video)

Astazi, pe www.vasiledale.ro ati putut citi in premiera informatii referitoare la un eveniment produs in noaptea de 15/16 octombrie in Baia Mare, cand un autoturism a fost oprit in trafic de politistii baimareni. In urma unei perchezitii in masina s-au gasit pliculete ce contineau o substanta suspecta, ce poate fi halucinogena. Aceasta va fi expertizata.

Culmea e ca nu este singurul caz pe care l-am prezentat pe site-ul nostru. Au mai fost cazuri in care in masinile maramuresenilor politistii au gasit substante halucinogene.

Am primit un punct de vedere din partea IPJ Maramures referitor la incidentul de azi noapte. Raspunsul il puteti citi in materialul urmator:

BAIA MARE: Trei tineri prinşi cu substanţe interzise. Maşina lor a fost oprită în trafic de poliţişti (ACTUALIZARE)

Imaginile cu tinerii agonizând pe străzile din Câmpia Turzii, comportându-se ca niște „zombie”, după consumul de substanțe interzise, au șocat o țară întreagă. Ulterior, au apărut și alte filmulețe cu tineri ce par paralizaţi în orașele Turda și Constanța.

În realitate, tinerii „zombie” au consumat un nou tip de substanţe psihoactive, așa numitele etnobotanice, care au fost amestecate cu prenadez.

„Referitor la cazul de la Cluj, este clar că în momentul în care au fost consumate aceste substanțe au fost amestecate și cu altceva. Se discută despre existența prenandezului în substanțele respective”, a explicat Oprea.

Dealerul drogului „Zombie” în Câmpia Turzii a fost arestat

La sfârșitul lunii septembrie, după un an de filaj, două persoane au fost arestate la Câmpia Turzii într-un dosar instrumentat de DIICOT şi BCCO Cluj.

Este vorba despre Sergiu Sorin Scrob, cunoscut drept „Baghera”, şi Răzvan Radu, zis Uscatu, ambii din Câmpia Turzii.

Cei doi sunt suspectați că vindeau aşa numitul drog „Zombie”. (Sursa: Observator TV.ro)

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Salvamontiştii borşeni, mai multe intervenţii în Munţii Rodnei

Redactie

IMAGINI DE GROAZA LA IADARA – CAPRIORI SFASIATI DE CAINII DEZLEGATI AI UNOR SATENI (FOTO/VIDEO SOCANT)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: Accident mortal la Sighetu Marmaţiei (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.