BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Vezi cine este tânărul decedat în tragicul accident de la Sighetu Marmației. BMW-ul s-a făcut praf (foto/video)

Revenim cu informații referitoare la tragedia produse azi noapte pe DN19 in cartierul sighetean Cearda. 

Prin primele informații se pare că șoferul autoturismului BMW ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului violent un tânăr din Săpânța a decedat pe loc. Alți patru tineri au rămas încarcerați fiind preluați în stare gravă de echipajele Ambulanței și SMURD.

Ce spune oficial politia?

Aseară, în jurul orei 21.00, pe strada Iapa din Sighetu Marmației s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și ranirea altor patru. Verificările efectuate au relevat ca șoferul, un tânăr de 19 ani, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasa, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu o autoutilitara ce staționa în afara părții carosabile. În urma impactului, un pasager de 18 ani din Sapanta a decedat. Conducătorul auto și alți trei tineri, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale. Soferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporala din culpa.

Pe pagina de socializare a tânărului mesajele curg fără încetare.

Pagina de facebook a tânărului invadata de mesaje de condoleanțe

”Ce e cu asta unde e Dumnezeu când chiar avem nevoie de el. Nu de mult a murit un pieren drag și acuma altul! Ce credință am mai putea avea noi după ce se întâmplă atâtea. Teo era un băiat de milioane zâmbăreț tot timpul foarte sociabil lucrător. Chiar merita asta? Unde e Dumnezeu în momentele astea?” a scris Vlad.

”Nu pot să cred că ai plecat atât de repede ! Toate se întâmplă într-o secunda scurta si nu-ți dai seama! 😰😭😭😨😵Sper ca Dumnezeu acolo sus să aibă grija de tine! Dumnezeu sa te ierte si să te odihnească în pace suflet blând! Condoleante familiei! 😱😢😭” scrie Andreea.

”Soarele vieții a apus pentru o finta atât de draga noua. În acest univers al tristeți ne rămân stelele amintirilor care sa ne aline durerea. Teo ai fost un băiat minunat, o finta blândă, înțelegătoare, și un om bun,nustiu cine o sa ne mai bine dispună!Dar vei rămâne printre amintiri! Drum bun spre cer Teo Mon😭😭😢Condoleanțe familiei😭” scrie Ana-Maria.

”Când timpul este pe sfârșite și o ființă dragă ne părăsește pentru totdeauna,soarele își pierde căldura razelor sale,iar noi purtam doliul întunericului care rămâne în urma ei.

Toți suntem distruși și ne rugăm pentru tine ca să îți fie bine. Vei rămâne mereu in sufletele noaste. ‘Prietenul din copilărie” scrie Teodora.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/FOTO: Cinci victime într-un accident rutier produs la Sighet. Un mort și patru sunt încarcerați

VEZI AICI CINE ESTE ȘOFERUL:

VIDEO: AVEA PERMIS DE ȘASE LUNI: Șoferul BMW-ului este în moarte cerebrală! Ceilalți sunt la reanimare și ortopedie

Te-ar putea interesa si

SURSE. SINUCIDEREA DE PE TRAIAN: Fratele cel mic ar fi încercat să îl salveze pe cel mare de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor (FOTO ŞOCANT)

Vasile Dale

FOTO: Mii de oameni la „Hora la Prislop” – cel mai frumos festival interjudețean de folclor

Redactie

VIDEO / FĂRĂ DROGURI LA FESTIVAL: Doi polonezi care veneau la UNTOLD, fost depistați cu substanţe interzise,în PTF Petea

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.