BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Fetița de 14 ani a deschis ușa apartamentului însoțită de Poliția Locală. A căzut în genunchi. Ieri a împlinit 14 ani (FOTO)

Vecinii familiei de pe strada Petre Dulfu în care s-a produs tragedia au povestit în exclusivitate pentru vasiledale.ro cum a fost descoperită nenorocirea chiar de fetița celor doi soți. 

Din spusele vecinilor fetița și-ar fi sunat părinții pe mobil după ce a ieșit de la școală, însă niciunul nu a răspuns.

Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare format din trei polițiști care era prin zonă a însoțit-o pe fetiță pentru a intra în apartament, deoarece îi era frică.

Când a deschis ușa apartamentului, micuța a căzut în genunchi când și-a văzut tatăl într-o baltă de sânge. Mama micuței era în camera alăturată. Vecinii spun că polițiștii locali au luat-o de acolo imediat și au cerut ajutor la 112.

Aceeași vecini ne-au povestit că micuța a împlinit ieri vârsta de 14 ani.

ACTUALIZARE 1

„Ne-am autosesizat cu privire la acest caz. În primul rând, cei doi copii vor beneficia de consiliere psihologică pentru a trece mai ușor peste această traumă. Mai apoi, vom analiza situația materială și familiară pentru a identifica rudele din familia extinsă. În cazul în care niciuna nu își va asuma responsabilitatea creșterii copiilor vom lua celelalte măsuri legale, respectiv instituirea măsurilor specifice”, a declarat Adrian Mândru, purtător de cuvânt al Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Maramureș.
ACTUALIZARE 2
„Am fost sesizați în cursul acestei dimineți, că în cartierul Gării din Baia Mare, au fost găsite două persoane, o femeie și un bărbat, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. Persoanele se aflau în incinta apartamentului închiriat de către bărbat. Decesul a survenit însă în urmă cu aproximativ o zi sau două, acest lucru urmând a se stabili cu exactitate în urma efectuării raportului medico-legist”, a declarat prim-procuror adjunct delegat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor.

CITEȘTE ȘI:

DOUA CRIME ÎN BAIA MARE: Doi bărbați și o femeie au fost găsiți uciși. O altă femeie este în comă la Spitalul Județean. Polițiștii caută criminalul (ACTUALIZARE 4)

CITEȘTE ȘI:

MISTER ÎN CRIMA DE PE STRADA PETRE DULFU: Bărbatul ar fi fost ucis de soție cu un ciocan după o ceartă. Femeia este angajată la Primăria Baia Mare (FOTO ȘOCANTE – ACTUALIZARE 3)

Te-ar putea interesa si

SOCANT IN MARAMURES: UN BAIMAREAN SUSTINE CA A FOST BATUT DE POLITISTI. A INTERVENIT SI AMBULANTA (EXCLUSIV)

Vasile Dale

RUTIERE: Doi şoferi cercetaţi după ce s-au urcat băuţi la volan. Tată și fiu s-au ales cu dosar penal după ce băiatul de 15 ani a făcut accident cu ATV-ul

Redactie

TREI VICTIME: MARAMURESEAN IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT GRAV IN CLUJ (VIDEO LIVE CAMERA BORD)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.