BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CRIMA DE PE GĂRII: Patima alcoolului l-a dus pe proprietarul apartamentului într-un anturaj dubios. Mama victimei a făcut descoperirea

Revenim cu informații noi, în exclusivitate, referitoare la oribila crima descoperită astăzi dimineață într-un apartament de pe strada Gării din municipiul Baia Mare.

Conform vecinilor, proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 51 ani, locuia singur. Era un bun meseriaș, spun vecinii. Aceștia susțin că de ceva vreme a dat în patima alcoolului și a început să aibă un anturaj dubios. Ar fi vorba de persoane fără adăpost, care ar și-ar fi făcut apariția în casa bărbatului.

Vecinii spun că săptămâna trecută joi, proprietarul ar fi venit acasă cu o femeie, tot o persoană fără adăpost. De atunci ar mai fi venit și alte persoane fără adăpost în apartamentul respectiv.



Aceeași vecini povestesc că la un moment dat ar fi auzit scandal în apartamentul bărbatului. Una dintre vecine spune că ar fi auzit voci spunând să cheme poliția și ambulanța. Apoi o liniște deplină.

Se pare că cineva dintre bărbații dubioși care ar fi intrat în apartament i-a ucis cu un cuțit atât pe proprietar cât și pe femeia pe care a adus-o cu el.

Să mai spunem că mama bărbatului a fost cea care a făcut macabra descoperire și a alertat imediat poliția la 112.

CITEȘTE ȘI:

DOUA CRIME ÎN BAIA MARE: Doi bărbați și o femeie au fost găsiți uciși. O altă femeie este în comă la Spitalul Județean. Polițiștii caută criminalul (ACTUALIZARE 4)

CITEȘTE ȘI:

MISTER ÎN CRIMA DE PE STRADA PETRE DULFU: Bărbatul ar fi fost ucis de soție cu un ciocan după o ceartă. Femeia este angajată la Primăria Baia Mare (FOTO ȘOCANTE – ACTUALIZARE 3)

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV: Fetița de 14 ani a deschis ușa apartamentului însoțită de Poliția Locală. A căzut în genunchi. Ieri a împlinit 14 ani (FOTO)

Te-ar putea interesa si

ÎN MIEZ DE NOAPTE: Au intervenit pompierii pentru a îndepărta tencuiala de pe un bloc de pe strada Nicolae Iorga (foto/video)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV – VIOLENŢA ÎN FAMILIE ÎN MARAMUREŞ: O femeie din Satulung și cei patru copii bătuți de concubin

Redactie

ZIUA NAŢIONALĂ SALVAMONT: CJ Maramureș – Autosanitară nouă, dotată special pentru misiunile de salvare, pentru Serviciul Salvamont Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult